Arbejdsområder

Vinduer & døre

Nye vinduer og døre ser ikke kun godt ud, men der er også mange penge at spare på varmeregningen. 

Ønsker du også at spare penge på varmeregningen? Så gør som mange andre danskere, og forbedre isoleringen i dit hjem med nye vinduer og døre. Du kan opnå nogle betydelige besparelser bare ved at skifte dine døre og vinduer.

Vi klar til at hjælpe dig. Om det er enkelte vinduer eller en total udskiftning i hele huset, kan vi hjælpe med at udskifte dine gamle vinduer og døre. 

Der er mange overvejelser der skal gøres, før du vælger at udskifte dine vinduer og døre. Så giver i en kop kaffe, kommer vi gerne ud og giver jer kompetent rådgivning og vejledning til jeres vindues projekt.

Tag/tagdækning

Er det snart tid til en nyt tag på huset? Flere årsager kan ligge til grund for at du ønsker at skifte det gamle tag ud
Taget er en rigtig vigtig del af hele bygningen for vind og vejr og giver din bolig et udseendemæssigt løft som vil få naboerne til at kigge. 
Det er en god ide at få lagt et nyt tag, når taget er slidt, da du dermed vil kunne undgå utætheder, revner og andre skader, som slitage ellers vil medføre i årenes løb. 
Der findes mange muligheder inden for tagbelægning, vi tilbyder blandt andet hjælp til følgende:
·    Eternit
·    Tagsten i tegl
·    Tagsten i beton
·    Skifer tagsten
·    Tagpap

Vi har mange års erfaring med alle tømreropgaver – og vi er specialister i tag. 

Terrasse

Vi kan også ombygge eller udvide din nuværende terrasse. Vi klarer også små reparationer og almindelig vedligeholdelse, hvis terrassen trænger til en kærlig hånd. Vi er med andre ord din professionelle partner i træarbejde, og vi kan indfri alle dine drømme med smukke træløsninger.

Drømmer du om at få en ny træterrasse? Så kan vi hjælpe dig. 

Vi har bygget terrasser i alle størrelser og er også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker. Vi har lavet terrasse fra 2000 kvm på Salling rooftop til 20 kvm hos privatkunden. 

Vi bygger, reparerer og udvider terrasser Der er mange muligheder, hvis du skal have en ny terrasse. Den kan være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller have en sandkasse i hjørnet til børnene. Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer med solide terrassebrædder.

Køkken

Er dit gamle køkken ved at have udtjent sin levetid? Så tag os med på råd, når du skal vælge nyt køkken. Med mange års erfaring, kan vi give dig den rådgivning og vejledning, så du vælger det køkken, der passer til dig og din families behov.    

Når du har købt nyt køkken kan vi montere det for dig, vi kan også stå for nedrivningen af det gamle køkken, som totalentreprise. Med gode og stabile samarbejdspartnere kan vi udføre alt fra VVS, maler til murer arbejde i forbindelse med dit nye køkken. Det eneste du skal gøre, er at købe dit nye køkken eller bestille det gennem os, og vi klarer resten.  

Renovering & Ombygning

Når en bygningsdel er så nedslidt, at det ikke længere kan betale sig at reparere og vedligeholde den, er det tid til ar renoverer den med udskiftning eller gennemgribende istandsættelse.

En renovering kan være mange ting. Det kan både omfatte en modernisering og istandsættelse af hele huset eller måske bare af enkelte rum i huset. Ombygning / istandsættelse af første salen eller modernisering af sommerhuset. ​ En større ejendomsrenovering, kan for mange virke uoverskuelig og vi giver gerne de råd og den vejledning, der skal til, for at I får et overblik over jeres bygge projekt. Vi giver også gerne råd og vejledning, omkring materialevalg og løsninger, igennem hele renoveringsprocessen.