Terrasse

FÅ EN HYGGELIG OASE MED OPBYGNING AF TRÆTERRASSENYD SOMMEREN PÅ DIN NYE TERRASSE

Ønsker du at få bygget en helt ny træterrasse, hvor du kan nyde sommerhalvåret? Ved KBM BYG ApS tilbyder vi opbygning af træterrasse med løsninger, der er tilpasset og skræddersyet præcist til dine behov. 

Skal du have en stor træterrasse i flere niveauer eller en mindre oase med indbyggede plantekasser? Uanset hvad du drømmer om, så kan vi indfri det for dig. 

Vores tømrerfirma holder til i Horsens, hvorfra vi har nem og hurtig adgang til byer som Hedensted, Vejle og Skanderborg. Går du med drømme om en ny træterrasse et andet sted i landet, så kommer vi selvfølgelig gerne ud og tage hånd om det – uanset hvor du bor.

OPBYGNING AF TRÆTERRASSE MED UTALLIGE MULIGHEDER

Der er utallige muligheder, når du får vores hjælp til opbygning af træterrasse. Den kan være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller have en sandkasse i hjørnet til børnene. Mulighederne er mange, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer med solide terrassebrædder.

Vi kan også stå for et vedligeholde, udbygge eller renovere din nuværende træterrasse, hvis du ønsker at få mere plads, eller terrassen blot trænger til en kærlig hånd.

Vi har stået for opbygning af træterrasser i alle størrelser og er også klar til at rådgive dig om en løsning, der passer til dit hus og dine ønsker. Vi har lavet alle former for træterrasser: fra 2000 kvm på Salling rooftop til 20 kvm hos privatkunden.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Ønsker du at sætte en professionel tømrer på sagen og få bygget din drømmeterrasse? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på opgaven. Vi er altid klar til at sætte os ind i dine præcise ønsker og behov, så vi kan levere en træterrasse, der lever op til dine forventninger.