Tømrer i Hedensted

FORNY DIT HJEM MED ET NYT TAG

TAGRENOVERING OG NYT TAG – LAGT MED KVALITET

Trænger taget på dit hus til en kærlig hånd, eller er det måske ved at være tid til, at du skal have lagt et nyt tag?  

Taget er en utroligt vigtig del af dit hus i forhold til både udseende, isolering og energioptimering, og der er derfor flere gode grunde til at sørge for, at dit tag er velfungerende og flot – og her kan vi ved KBM BYG ApS hjælpe dig.

Vi hjælper kunder i hele Danmark med tagrenovering og lægning af nyt tag, og med udgangspunkt i Horsens sender vi ofte en tagdækker ud til opgaver i Vejle, Skanderborg og Hedensted. Med kvalitetsløsninger og klassisk, kompetent håndværk sikrer vi dig altid et langtidsholdbart resultat, der får naboerne til at kigge misundeligt over hækken.

VI ER SPECIALISTER I AT LÆGGE ET NYT OG SMUKT TAG

Hos KBM BYG ApS tilbyder vi et stort udvalg af tømreropgaver, men vi har særligt specialiseret os inden for tagarbejde. Du kan derfor trygt hyre os til opgaven, hvis du skal have hjælp til blandt andet:

  • Eternittag
  • Tegltag
  • Tagsten i beton
  • Skifer tagsten
  • Tagpap

Med årene står dit tag imod overfor vind, vejr og anden slitage. Der kan derfor opstå utætheder, revner og andre skader, som er nødvendige at få ordnet, hvis ikke du skal få større skader på huset. Det er derfor en utroligt god idé at få lagt et nyt tag, så du senere hen undgår større reparationer – og regninger.

RING ELLER SKRIV TIL OS OG FÅ ET TILBUD

Skal vi stå for at lægge nyt tag hjemme ved dig? Kontakt os i dag og fortæl os om dine behov for tagrenovering. Så udformer vi dig et uforpligtende tilbud på opgaven, og vi kan komme godt i gang med vores arbejde.

Der er ingen grund til at vente – kontakt os og hør mere i dag!